Biotech USA Supernova 30 Servings

2026-05-30

New product

€24.00

€29.00

-€5.00

BioTech USA Supernova -  ΜΕ 13 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ

Μίγμα Supernova

  • 1704 mg βήτα-αλανίνης
  • 1022 mg L- μηλικής κιτρουλίνης
  • 2250 mg L- αργινίνης HCl
  • 1180 mg ταυρίνης
  • 10 mg νιασίνης
  • 1014 mg μονοϋδρική κρεατίνη
  • 200 mg καφεΐνης

Κάθε ένα από τα συστατικά του Supernova ελευθερώνει κοσμικές ενέργειες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, και όταν συνδυάζεται, τονώνει τις επιδόσεις σας όπως ποτέ πριν.

Χωρίς υδατάνθρακες.
Το περιεχόμενο του προϊόντος σε βιταμίνη Β3 και βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Έτσι, βελτιώνει την απόδοση της προπόνησης και της αντοχής.
Από τα συστατικά του προϊόντος, η βιταμίνη Β6 συμβάλλει επίσης στην φυσιολογική παραγωγή πρωτεΐνης και στον μεταβολισμό των υδατανθράκων.
Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε ψευδάργυρο συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, καθώς και στην προστασία των κυττάρων έναντι του οξειδωτικού στρες και στη διατήρηση φυσιολογικών νοητικών λειτουργιών.
Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε καφεΐνη συμβάλλει στην ενίσχυση της εγρήγορσης.
Βελτιώνει την απόδοση μέσω βιοχημικών αντιδράσεων, με την χρηση της κρεατίνης, η οποία αυξάνει τη φυσική απόδοση κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενων και βραχυχρόνιων, υψηλής έντασης άσκησεων.
Πιο αποτελεσματική αγγειοδιαστολή μέσω της μεγιστοποίησης της παραγωγής μονοξειδίου του αζώτου, επιτρέποντας στο αίμα σας να μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο στους μυς.
Επιτρέπει την υπεραιμία κατά την άσκηση και την μυϊκή ώθηση, η οποία, εκτός από το να ετοιμάσει τους μυς σας, είναι ικανό να λειτουργήσει πιο γρήγορα, και είναι επίσης απαραίτητο για να υποστήξει την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, όπως η είναι ηκρεατίνη.
Η L-κιτρουλίνη επιδρά στην διαστολή των τριχοειδών αγγείων και αποτρέπει τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος στους μύες σας, δηλαδή, στην αύξηση της οξύτητας.
Η Βήτα-αλανίνη αυξάνει τα επίπεδα της καρνοσίνης στους μύες σας, μειώνοντας έτσι την κόπωση των μυών και την αύξηση της συγκέντρωσης αλλά και της απόδοσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Το Supernova αυξάνει την παραγωγή ενέργειας σε μεταβολικό επίπεδο, ενισχύοντας έτσι τη λειτουργία των μυών και την ανάπτυξη τους.
Τα πιο σημαντικά ενεργά συστατικά του Supernova της BioTechUSA αλλά και οι ρόλοι τους είναι οι εξής:

Κρεατίνη.
Η κρεατίνη,είναι μία ένωση υψηλής περιεκτικότητας σε άζωτο η οποία συντίθεται από προδρόμους L-αμινοξέων, είναι ένα βασικό μόριο στο ενεργειακό νοικοκυριό των κυττάρων. Σε διαδικασίες που απαιτούν ενέργεια, όπως βιοχημικές διεργασίες, ή ακόμα και η λειτουργία των πρωτεϊνών συσταλτικές υπεύθυνος για συστολή, κύτταρα χρησιμοποιούν το ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη), ως καύσιμο. Ωστόσο, αυτό το καύσιμο χρησιμοποιείται άμεσα.Ο ρόλος και η σημασία της κρεατίνης έγκειται στο ότι ο φώσφορος αποσπάστηκε από την φωσφορική κρεατίνη και μπορεί να τροφοδοτήσει την αντίδραση ΑΤΡ = ADP + Pi. Με άλλα λόγια, η κρεατίνη ή η φωσφορική κρεατίνη παρέχουν προμήθεια για την παραγωγή ενέργειας, καθώς και στην συμβολή της ταχείας αναγέννησης των ΑΤΡ.

Καφεΐνη.
Η καφεΐνη, γνωστή από τον καφέ, το τσάι και τα ενεργειακά ποτά, επηρεάζει τον μεταβολισμό των κυττάρων μέσω της επίδρασης του ενζύμου εμπλοκής του και παρατείνοντας ορισμένες επιδράσεις στο ορμονικό και στο νευρικό σύστημα εξασφαλίζει αυξημένη εγρήγορση και σωματική απόδοση.

L- Αργινίνη.
Η Αργινίνη δεν είναι ένα βασικό αμινοξύ, δηλαδή, το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ικανό να την παράξει. Ωστόσο, υπό ορισμένες συνθήκες, η σύνθεση της δεν ικανοποιεί τις ανάγκες, γιαυτό απαιτείται επιπλέον πρόσληψη.

Εκτός από τον οικοδομητικό ρόλο της πρωτεΐνης,τα μόρια αυτά παίζουν επίσης ρόλο και σε άλλες ζωτικές διαδικασίες. Ένας τέτοιος ρόλος είναι ότι από ένα υπόστρωμα της συνθάσης ΝΟ στη σύνθεση του μονοξειδίου του αζώτου (ΝΟ), που ελέγχει τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι ένας βασικός παράγοντας σε αυτό που ονομάζεται λειτουργική υπεραιμία, η οποία είναι μια αντιδραστική αύξηση της ροής του αίματος κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης. Η διαδικασία είναι όπως ένας μηχανισμός αυτορρύθμισης που εξασφαλίζει την απαραίτητη παροχή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους μύες κατά τη χρήση του. Εκτός αυτού, η αργινίνη είναι μέρος του κύκλου της ουρίας, όπου παράγεται επίσης. Η κυκλική διαδικασία χρησιμεύει για την απομάκρυνση του αζώτου από το σώμα, και είναι εν μέρει υπεύθυνη για την πρόληψη του αζώτου από τη συσσώρευση στο αίμα ως τοξική αμμωνία. Επίσης, ευρήματα υποστηρίζουν ότι η αργινίνη διεγείρει την παραγωγή των αυξητικών ορμονών καταστέλλοντας ενδογενή έκκριση σωματοστατίνης.

Bήτα αλανίνη
Η Bήτα αλανίνη είναι ένα ειδικό αμινοξύ με μια χημική δομή που διαφέρει από εκείνη της πρωτεΐνης ανοικοδόμησης αμινοξέων. Συνδυάζεται με την ισταμίνη για να σχηματίσουν καρνοσίνη και συσσωρεύεται στους μυς σε σημαντικές ποσότητες.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, έτσι και το νέο Supernova αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

Συνδυασμός προϊόντων:
Μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα πιο γρήγορα μέσα από έντονη προπόνηση με το νέο Supernova όταν συνδυάζεται με το Vitabolic, ένα πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα που περιέχει όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά απαραίτητα για έναν αθλητή.

Για να εξασφαλισεί στους μύες σας ότι μπορεί να χειριστεί το φορτίο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ένα αντι-καταβολικό συμπλήρωμα συνιστάται επίσης. Είναι ένα γνωστό ότι η πρωτεΐνη συμβάλλει στην αύξηση και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Τα αμινοξέα, τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, μπορεί να βρεθούν σε μεγάλες ποσότητες στο BCAA Zero, της BioTechUSA’s το οποίο, λόγω της φόρμουλάς του,και σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Β6 για την ενίσχυση της απορρόφησης, είναι ένας πολύ καλός σύντροφος για τη διατήρηση και την αύξηση της μυϊκής μάζας.

Σύσταση Αθλητών – Xavier Sari, French IFBB Men’s Physique Champion :
Για μένα, κάθε προπόνηση είναι μια δοκιμασία. Είμαι παθιασμένος με την πρόκληση. Σε κάθε σετ και στις επαναλήψεις, επιδιώκω να θέτω τους στόχους μου ακόμη ψηλότερα. Είμαι ικανοποιημένος μόνο όταν έχω βγει από την άνεσα μου και μπορώ να πιέσω τον εαυτό μου να κάνει μία ή δύο περισσότερες επαναλήψεις. Αυτό, όμως, απαιτεί μεγαλύτερη συγκέντρωση, επιπλέον απόδοση και ενίσχυση με προ-προπόνητικα συμπληρώματα ποιότητας. Το Supernova διαθέτει όλα τα βασικά συστατικά για να με κάνει να νιώσω κατά τη διάρκεια της προπόνηση ότι τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει από το να σπάσει τα προσωπικά μου ρεκόρ.
Ενέργεια, μυϊκή ώθηση, αγγείωση, σωματική και διανοητική συγκέντρωση, και αντοχή. Αυτό είναι, ακριβώς που ζητάω.

Οδηγίες χρήσης
Αναμίξτε 9,4 γρ (1,5 κουτάλια μέτρησης) σκόνης με 200 ml νερό 15 λεπτά πριν από την προπόνηση.

_______________________________________________________

BioTech USA SuperNova - 13 Active Agents and NO Carbs

N 1 SERVING:

  • Supernova Blend:
  • 1704 mg beta-alanine
  • 1022 mg L-citrulline malate
  • 2250 mg L-arginine HCl
  • 1180 mg taurine
  • 1014 mg micronized creatine monohydrate
  • 10 mg niacin
  • 0,8 mg vitamin B6

Performance, more energy, increased alertness, more concentration – all in one place, and without carbohydrates? Nothing can stop you from pumping yours muscles and overcoming your own limitations without an excess calorie intake! Prepare for the best training of your life with Supernova pre-workout product that is guaranteed to enlarge the limits of your universe!

We recommend Supernova if you:

  • are looking for a pre-workout product without carbohydrates
  • are a fitness competitor in the toning phase
  • do martial arts
  • prefer powders
  • want extra motivation for your training

For more information on the product components:

It enhances performance through biochemical reactions with the help of creatine that increases physical performance during repeated short-term, high intensity exercises.

Vitamin B3 and vitamin B6 contribute to the reduction of fatigue and exhaustion. And ultimately, they result in a better performance during training and a better stamina.

Vitamin B6 contributes also to a healthy protein and carbohydrate metabolism.

The product’s zinc content contributes to the healthy metabolism of fatty acids, the protection of cells from oxidative stress and it also helps you maintain a healthy intellectual capacity.

The caffeine content of the product helps in alertness.

Athlete’s recommendation - Xavier Sari (French IFBB Men's Physique Champion)

For me each and every training is a quest. I'm obsessed with challenges. In each series and in all repetitions I am aiming to raise the bar. I am satisfied if I can step out of my comfort zones and I manage to squeeze out one or two extra reps. But this requires more concentration, extra performance and a high-quality pre-workout supplement. Supernova combines all the key components that help me feel unstoppable during workout and help to break my personal records.

Energy, pumped muscles, vascularity, physical and mental concentration, stamina. This is what I want.

Directions :

Mix 9.4 g (1,5 scoop) powder with 200 ml water 15 minutes before workout.

Nutrition Facts

Serving Size: 9.4g

Serving Per Container: 30

Daily Amount 1 Serving 

100g RI (100g)* 9.4g
Energy 136kJ/32kcal 2% 13kJ/3kcal
Fat 0g 0% 0g
-Of Which Saturates 0g 0% 0g
Carbohydrate 8g 3% 0.8g
-Of Which Sugar 0.6g 1% <0.5g
Protein 0g 0% 0g
Salt 0.4g 7% 0.04g
Niacin 106.4mg 665% 10mg
Vitamin B6 8.4mg 604% 0.8mg
Zinc 62mg 624%

5.9mg



Other Active Ingredients in 9.4g
Super Nova Blend
Citrulline Malate 1:1 2045mg
Beta Alanine 1704mg
L-Arginine Hydrochloride 1770mg
Taurine 1180mg
L-Arginine Alpha Ketoglutarate 590mg
Creatine Complex (buffered creatine monohydrate, creatine citrate, micronized creatine monohydrate) 1020mg
Caffeine 200mg

Ingredients :

apple-pear: L-Arginine hydrochloride 24%, Beta-Alanine 18%, Taurine 13%, L-Citrulline11%, acid (malic acid), micronized creatine monohydrate 11%, flavourings, caffeine anhydrous 2.1%, anti-caking agent (silicon dioxide), sweeteners (sucralose, acesulfame K), bulking agent (polydextrose), raising agent (sodium carbonates), niacin (nicotinic acid), zinc oxide, acidity regulators (magnesium oxide, calcium citrates), colours (tartrazine1, indigotine), Vitamin B6 (pyridoxinehydrochloride). 1Tartrazine: may have an adverse effect on activity and attention in children.

peach: L-Arginine hydrochloride 24%, Beta-Alanine 18%, Taurine 13%, L-Citrulline 11%, acid (malic acid), micronized creatine monohydrate 11%, flavourings, caffeine anhydrous2.1%, anti-caking agent (silicon dioxide), bulking agent (polydextrose), sweeteners (sucralose, acesulfame K), raising agent (sodium carbonates), niacin (nicotinic acid), zinc oxide, acidity regulators(magnesium oxide, calcium citrates), colours (tartrazine1, indigotine), Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride). 1Tartrazine: may have an adverse effect on activity and attention in children.

orange-mango: L-Arginine hydrochloride 24%,Beta-Alanine 18%, Taurine 13%, L-Citrulline 11%, acid (malicacid), micronized creatine monohydrate 11%, flavourings,caffeine anhydrous 2.1%, bulking agent (polydextrose), anti-caking agent (silicon dioxide), sweeteners (sucralose, acesulfame K), raising agent (sodium carbonates), niacin (nicotinic acid), zincoxide, acidity regulators (magnesium oxide, calcium citrates), colours (tartrazine, Allura Red AC)¹, Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride). ¹Tartrazine, allura red AC: may have an adverse effect on activity and attention in children.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Biotech USA Supernova 30 Servings

Biotech USA Supernova 30 Servings

Write a review